zlatarna Muršič

Zlatarna ima prstane iz zlata in srebra

Čeprav se zlatarna imenuje po izdelkih iz zlata, to ne pomeni, da trgovina z zlatimi izdelki prodaja le izdelke, ki so narejeni iz zlata. To ime trgovine z zlatom ali prodajalne zlata je ostalo, čeprav danes prodajajo nakit iz več materialov. Ker se zlatarna Muršič zaveda, da priljubljenost prstanov, ki so izdelani iz drugih materialov, narašča, je v svojo ponudbo vključila razne materiale. Tako so se v ponudbi znašli materiali, kot so zlato, srebro in nerjaveče jeklo. Iz nerjavečega jekla lahko ima zlatarna na voljo ogrlice in zapestnice. Ogrlica je sestavljena iz verižice in obeska. Če obeska ni, se izdelek imenuje le verižica.

Zlatarna ima v ponudbi bleščeč Swarovski

Že dolga leta je zelo zaželen nakit znamke Swarovski. Značilnost nakita Swarovski je ta, da je okrašen z izjemno bleščečimi kamni. Da se bo nakit te znamke odlično prodajal, se je zavedela tudi zlatarna Muršič. Znamka Swarovski izdeluje vse vrste nakita, to so ogrlice, prstani, zapestnice in uhani. Vse to ponuja zlatarna, v kateri lahko kupite več kosov, ki jih nato zlahka kombinirate. Posebna kategorija so tudi zaročni prstan. Še posebej v času pred božičem in valentinovim, postane zlatarna zbirališče moških, ki nameravajo svojo partnerko zaprositi za roko. Ta čas je namreč sezona za zaroke, medtem ko se maja začne sezona za poroke.

Zlatarna v živo ali pa na spletu

Spletna zlatarna ima to prednost pred fizično, da si lahko morebitni kupec najprej ogleda ponudbo in vidi, če so mu izdelki všeč. Prednost fizične pa je v tem, da lahko izdelek vidi v živo, saj so barve na vsakem zaslonu drugačne. Še eno prednost ima fizična zlatarna, in to je ta, da mu lahko zlatar dobro razloži, kako izmeriti in izbrati ustrezno velikost prstana, da ni dan po zaroki treba hiteti nazaj, da bi zamenjali prstan. Pogosta kategorija v spletnih trgovinah z zlatninami je kategorija, imenovana Najbolje prodajano. Ta kategorija prikazuje izdelke, ki jih stranke najpogosteje kupijo.